Napovedi za kriptovaluto Ripple – XRP za leto 2018

Vedno več zanimanja strokovnjaki namenjajo kriptovaluti Ripple (XRP). Namen kriptovalute je napajanje globalnega finančnega sektorja, saj se transakcija vrši isti trenutek, ko jo opravite. Nudi hiter proces nakazil preko blockchain tehnologije. Zelo priročno in nezapleteno pri nakazilih v tujino. Banke in ponudniki spletnega plačevanja lahko uporabijo univerzalno kriptovaluto Ripple in jo ob nakazilu zamenjajo v željeno valuto.

V sekundi je lahko opravljenih do 70000 nakazil XRP, kar je velika prednost, če primerjamo z Bitcoinom. (BTC lahko opravi do 7 nakazil v sekundi) Tehnologija, ki stoji za Ripplom lahko popolnoma nadomesti mednarodni plačilni sistem, kot ga poznamo danes. Kot primer lahko navedemo VISA plačilni sistem. Ne samo, da so stroški nakazil z XRP manjši (do 60%) tudi sama nakazila so hitrejša.
Svetovne banke že odprto diskutirajo o uporabi Rippla, kot potencialna zamenjava že znanega plačilnega sistema. Strokovnjaki v kripto svetu trdijo, da je XRP najvarnejša kriptovaluta.
Trenutni »marketcap« kripto kovanca Ripple (XRP) znaša okoli 7,7 miljarde ameriških dolarjev. Vrednost kovanca je v letu 2017 narasla za 4000%.

Vir: https://coinmarketcap.com/currencies/ripple/

Nekateri ocenjujejo, da bo Ripple šel po zelo podobni poti, kot Bitcoin. Ostaja samo še vprašanje…kdaj? Glede na zgodovino vrednosti Bitcoina je pot Rippla kar podobna.

Vrednost BTC od leta 2009

Vrednost XRP

Napovedi za leto 2018 Napovedi za leto 2018

[wp_ad_camp_1]

  • Strokovnjaki na področju trgovanja s kriptovalutami ocenjujejo, da naj bi v letu 2018 en Ripple narastel na 2$  (Trenutna cena 0,194 USD 23.10.2017)
  • Dnevni nakup in prodaja kriptovalute trenutno ni niti blizu Bitcoina ali Ethereuma, vendar se dnevno povečuje. Oktobra 2015 je bilo opravljenih dnevno okoli 200000 transakcij. Letos oktobra se vsakodnevno opravi povprečno 100 000 000 transakcij.

Tako, da je naše priporočilo BUY and HOLD XRP

Priporočene vsebine