Leto dni po tem, ko so nam prvi podporniki zaupali sredstva za razvoj, je MoneyRebel platforma zaživela. V teh dneh smo uspešno lansirali mobilno in spletno aplikacijo za uporabnike ter spletno za svetovalce, svetovalna podjetja in administratorje platforme. A to je šele začetek, prva faza razvoja, saj bomo prav kmalu odprli prvo tržnico svetovalcev, kjer bo vsak uporabnik izbiral med preverjenimi finančnimi strokovnjaki.

MoneyRebel platformo sestavljajo številna neodvisna, a dobro povezana orodja. Na enem mestu lahko uporabniki povežejo vse račune in sredstva razporedijo med tri medsebojno povezane portfelje za popoln, 360° pregled nad osebnimi financami.

Kreirajo lahko lastno kripto denarnico, spremljajo aktualne novice in si iz knjižnice prenesejo e-knjige.

Na drugi strani pa bodo lahko izbirali med preverjenimi svetovalci in z njimi komunicirali preko integriranega komunikacijskega centra.

“Ustvarili smo platformo vse v enem s pomočjo katere uporabniki in svetovalci dobivajo sodobna orodja za upravljanje osebnih financ, platforma pa bo poskrbela za digitalno izkušnjo svetovanja. Orodja so zasnovana na podlagi dolgoletnih izkušenj celotne ekipe s tendenco po avtomatizaciji procesov in podpore umetne inteligence. A to je šele začetek, saj je naša vizija izgradnja tržnice zaupanja vrednih svetovalcev in digitalnih storitev, vključno z bančništvom, na osnovi blockchain tehnologije,” o MoneyRebel platformi pravi ustanovitelj Mitja Vezovišek.

Družinski dogodek in uničenje neprodanih žetonov

Minule dni smo tako na družinskem dogodku v svet pospremili MoneyRebel platformo. “Od zaključka množične prodaje žetonov (ICO), ki je bil maja letos, smo trdno delali na dokončanju razvoja produkta, poletje pa izkoristili za testiranje, v katerega smo vključili tudi širšo javnost, predvsem naše podpornike, ki jih prištevamo v našo družino. Tako so ves čas lahko spremljali razvoj platforme,”  spominja operativna direktorica MoneyRebel Natalija Prešern. Platforma je že na voljo končnim uporabnikom tako v Apple Store, Google Play in kot spletna različica, ekipa pa se že pripravlja na odprtje tržnice svetovalcev po posameznih državah.

Ob uradnem zagonu MoneyRebel platforme smo izpolnili še eno obljubo, ki smo si jo zadali v času množične prodaje žetonov. Ta dan smo izkoristili za “uničenje” vseh neprodanih žetonov. Odslej je v obtoku samo 199.430.728 MRP žetonov, uničeni žetoni ne bodo nikdar več na voljo, prav tako se ne bo kreiralo novih. Več o tem, kako je potekalo uničenje, si lahko preberete TUKAJ.

Drugi mejnik prinaša napredna orodja za svetovalce

Po uspešnem lansiranju prvega mejnika, je v pripravi že drugi. Ta prinaša napredna orodja za osebne finančne svetovalce, od davčne optimizacije, finančnega načrtovanja, pa do številnih drugih funkcij. “Kljub temu, da smo s sredstvi za razvoj drugega mejnika omejeni, smo se že lotili tudi tega dela.

Prav ta je najbolj pomemben za neodvisne svetovalce, ki se ukvarjajo z načrtovanjem in skrbijo za finančna sredstva svojih strank, saj bodo z njim dobili vsa orodja, ki jih potrebujejo za svoje delo,” je povedala Nataša Kozlevčar, soustanoviteljica MoneyRebel. Več o naslednjem mejniku in kaj prinaša si lahko preberete TUKAJ.

Svetovalci so namreč tisti, na katere se bo ekipa osredotočila v nadaljevanju. “Začenjamo mednarodno turnejo, od Lizbone, Londona, Milana pa do Pariza, kjer bodo potekala srečanja in spoznavanja s potencialnimi svetovalci, ki bi se v kratkem lahko pridružili naši platformi,” še dodaja Nataša Kozlevčar. Vsi svetovalci, ki bi radi preizkusili platformo pa se lahko prijavijo TUKAJ.