Slovenski fintech MoneyRebel, ki je trenutno v fazi testiranja platforme pred jesensko objavo le-te, je eden od startupov, ki so nominirani za centralno-evropsko nagrado za blockchain startup leta 2018.

Centralno evropska startup nagrada je del programa Globalna startup nagrada, ki omogoča, da tisti, ki si upajo sanjati na veliko in sooblikujejo našo prihodnost, lahko izstopijo iz povprečja. Združujejo najboljše ideje petih regij in 45 držav iz Evrope, Azije in Afrike z željo proslaviti podjetniški duh in ekosistem, ki ga sestavljajo Startupi.

Slovenski uporniki – MoneyRebel dela na tem, da spremeni tradicionalne okostenele sisteme z rešitvami usmerjenimi v prihodnost, ki jih, kot pravijo, želijo uporabljati že danes.

“Zavedamo se, da ideja ni dovolj, zato smo takoj po koncu PRE-ICO začeli z aktivno izgradnjo naše platforme. Ta bo v prvem mejniku dosegljiva že v nekaj tednih, torej manj kot eno leto od začetka izgradnje. Pa ne le to – v prvi fazi bo imela funkcionalnosti, ki prvotno niso bile predvidene, so jih pa naši uporabniki želeli, zato smo prilagodili razvoj,” pravijo v ekipi MoneyRebel.

Z vašim glasom bodo korak bližje do nagrade

Trenutno so v fazi testiranja (prijavite se lahko TUKAJ), obdobju, ki je polno izzivov, zato jim bo podpora skupnosti tudi v obliki glasovanja potrditev, da so na pravi poti. Javno glasovanje traja samo do 24. avgusta, zato vas vabimo, da odprete spletno POVEZAVO, kliknete na VOTE in glasujete za slovenski startup. Glasovanje poteka z identifikacijo preko vašega Facebook profila.

Seveda h glasovanju lahko povabite tudi vaše prijatelje. Več ko bo glasov, dlje bo slišan glas slovenskega blockchain startupa in močnejša bo njihova skupnost!

“Uvrstitev v družbo petih najboljših blockchain projektov iz Slovenije in nominacija za centralno-evropsko nagrado je že samo po sebi pohvala za naše dosedanje delo. Zavedamo se, da je blockchain tisti, ki lahko okrepi eno ključnih področij v finančnih industriji – zaupanje med stranko in svetovalcem. Zato smo to zaupanje položili v naročje tehnologije veriženja podatkovnih blokov in tudi zato nas je komisija prepoznala kot enega od petih najboljših blockchain startupov iz Slovenije,” še dodajajo.

Pomagate jim lahko tako, da oddate vaš glas za MoneyRebel TUKAJ, se prijavite na testiranje in kmalu tudi z uporabo platforme.