Trgujte na top menjalnicah na svetu (BTC, ETH in ostali kriptokovanci ter ERC20 tokni – ICO

KRIPTOMAT

Kupi, prodaj in hrani svoje najljubše kriptovalute.

Zakaj Kriptomat?

Nizke in pregledne provizije
Kriptomat zaračuna nominalno provizijo za nakup in prodajo kriptovalut. Pred potrditvijo vsake transakcije vas o provizijah tudi obvestimo.

Plačajte s kreditno kartico in evri
Instantno kupite kriptovalute s svojo kreditno kartico, ali pa z nakazilom iz vašega bančnega računa za nakup večjih zneskov v evrih.

Regulirano in zakonsko usklajeno
Kriptomat je v celoti licenciran v Estoniji in urejen v skladu z EU zakonodajo. Za varnost naših uporabnikov zagotavljamo pravno skladnost naše storitve.

Govorimo vaš jezik
Naša storitev je na voljo v več kot 20 jezikih, zato lahko razumete vse, ko stopite v svet digitalnih valut. Ko potrebujete pomoč, nas lahko hitro dosežete prek klepeta ali e-pošte.

Podpiramo veliko priljubljenih digitalnih valut
Trenutno podpiramo številne priljubljene valute, kot sta bitcoin in ethereum, vsak teden pa dodajamo nove.

 

BITCOIN.DE  

Bitcoin.de is a German speaking Internet marketplace, which enables registered users worldwide to purchase the electronic currency Bitcoin from other registered users or to sell the virtual currency to other registered users. Varna nakazila EUR na njihovo borzo in trgovanje z BTC,ETH,BCH / EUR pari in obratno. Varno in zanesljivo!

(Klikni na fotografijo za ogled in registracijo)

 

 

HITBTC

HitBTC – global trading platform with multi-currency support, operating since 2013. The exchange has markets for trading digital assets, tokens and ICOs and provides a wide range of tools.

 (Klikni na fotografijo za ogled in registracijo)