Bitcoin lahko do konca leta 2018 doseže vrednost 60.000$

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”undefined” dimension_margin=”undefined” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Julian Hosp, soustanovitelj in predsednik blockchain projekta TenX, je še vedno samozavesten glede izjave, ki jo je dal decembra 2017.

»Decembra se je cena Bitcoina povzpela na 20.000$. Predvidel sem, da bomo v letu 2018 videli ceno 5.000$, kot tudi 60.000$. Padec na 5.000$ se je skorajda že zgodil, sedaj samo čakamo na teh 60.000$.«

Dejansko cena še ni padla na 5.000$ v letu 2018. Nazadnje smo to vrednost videli septembra 2017. Se je pa precej približala tej vrednosti konec junija.

Julian Hosp, Vir slike: https://goo.gl/v2wwaF

Hosp verjame, da cena 60.000$ za Bitcoin lahko postane resničnost, v primeru, da se zgodi velik pozitiven dogodek. Prvi tak dogodek je lahko že ustanovitev prvega Bitcoin indeksnega investicijskega sklada – ETF (ang. Bitcoin exchange traded fund). Če odmevne novice oziroma dogodka ne bo, se bo rast do 60.000$ nekoliko zavlekla.

Nekateri nedavni regulatorni ukrepi lahko negativno vplivajo na kripto trg. Hosp to misel pospremi z idejo, da bi bila popolna kripto specificirala regulacija tista, ki bi določala, kaj se pri kriptovalutah sme in ne.

V prej omenjeni napovedi navaja tudi dejstvo, da se bo vrtiljak rasti in padcev cen v domeni kripto sveta nadaljeval, dokler se le-ta ne »očisti« slabih projektov in osredotoči na dobro zasnovane uporabne projekte, ki imajo resnično vrednost.

Tom Lee je prejšnji teden napovedal rast Bitcoina na 25.000$ v 2018.

Strokovnjaki večinoma napovedujejo znatno rast Bitcoina. Je to le pretiran optimizem ali realna ocena?
Za odgovor na to vprašanje bo treba počakati do konca leta 2018. Pa veliko optimizma v bodoče.

[/fusion_text][fusion_youtube id=”https://www.youtube.com/watch?v=EjwtK3cQl2g” alignment=”center” width=”700″ height=”400″ autoplay=”false” api_params=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” /][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Pridruži se Cryptoworld.si na Twitterju in Facebooku.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Priporočene vsebine