Bitcoin Cash pump 12.11.2017 se je stabiliziral okoli 1220€

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” dimension_margin=”undefined” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text]

Trgovanje z Bitcoinom in ostalimi kriptovalutami je zadnje čase postalo prava kaotična norišnica. Eden glavnih pokazateljev je alt kovanec Bitcoin Cash (BCH). Mnogi so se že navadili na do pred kratkim dokaj ustaljeno vrednost BCH. Bitcoin Cash služi kot neka mlajša manj vredna alternativa klasičnemu Bitcoinu. Za razliko od bolj poznanega Bitcoina (BTC) ima Bitcoin Cash na voljo podatkovne bloke kapacitete 8 MB medtem, ko ima BTC na voljo 1 MB. Prav tako so transakcije BCH hitrejše od BTC.

 

Pred tednom dni smo izvedeli, da »forka – posodobitve« SegWit2X na Bitcoinu ne bo. BTC združenje je pričakovalo stabilnost in znatni dvig vrednosti Bitcoina. Zgodilo se je ravno obratno. Vrednost BTC je res sprva zrasla na okoli 6300€ potem pa padla (še vedno počasi pada) – tudi moč rudarjev, se je preusmerila v Bitcoin Cash.

Ob padcu cene BTC hkrati narašča cena BCH. Marsikateri zagovorniki posodobitve SegWit2X so se tako rajši zatekli k alternativnemu Bitcoinu. Prav tako so se nekateri rudarji umaknili iz rudarjenja BTC in pričeli rudariti BCH. Le tako je vrednost Bitcoin Cash-a v treh dneh narasla iz okroglih 500€ na dobrih 1200€.

Graf  vrednosti BCH (12.11.2017)

Bitcoin Cash je v zadnjem tednu presenetil celotno Bitcoin skupnost. Vrednost se je povečala za okoli 700€ (cca. 120%). Kriptovaluta je doživela hiter dvig vrednosti (tudi do 500€ v parih urah).

 

Bo vrednost Bitcoin Cash krepko naraščala? Se bo padec vrednosti Bitcoina ustavil ? Ste zagovornik BTC ali BCH? Diskusija dobrodošla na Facebooku ali Twitterju

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Priporočene vsebine